Полезные ссылки
19-01-2016

Microinvest Camera Transmitter - Avantaje

Oricare ar fi afacerea dvs. exista probabilitatea abuzului din partea personalului, care aduc pierderi semnificative intreprinderii.

Una din metodele eficiente de combatere ale acestui fenomen si o parte importanta a oricarui business este sistemul de monitorizare video, care asigura securitatea activitatii si diminuarea posibilelor furturi.

Luind in consideratie aceste fapte, am elaborat produsul Microinvest Camera Transmitter, care reprezinta veriga de legatura dintre produsul de baza Microinvest si sistemul de monitorizare video.

Functionalul programului consta in monitorizarea locului de munca a casierului sau a chelnerului prin intermediul camerelor video. Microinvest Camera Transmitter expediaza toata informatia scoasa pe Diplay Client, Imprimante Fiscale, Imprimante POS si altele, pe sistemul Video sub forma unei inregistrari sincronizate (subtitre), care permit controlul tuturor datelor si a operatiilor efectuate de operatori. In afara de asta, exista posibilitatea inregistrarii informariei adaugatoare: cantitatea, pretul, reducerea si alte operatiuni specifice (anulari, introduceri, achitari si rest).

 

Avantajele de baza ale produsului Microinvest Camera Transmitter

  • Posibilitatea conexiunii cu sistemul de supraveghere video deja existent;
  • Functionalul este integrat in produsul SOFT Microinvest;
  • Se exclud cheltuielile suplimentare pentru periferice;
  • Posibilitatea selectarii consecutivitatii cadrelor in baza produselor vindute;
  • Excluderea totala a schemei de shimb a codului de bare de pe produs, in care se scaneaza un produs in locul altuia;
  • Excluderea posibilitatii de scanare a mai multor produse si ulterior a anularii lor din cec, inaintea inchiderii bonului;

Astfel, proprietarii obiectelor automatizate, avind dovada tuturor schemelor de furt, pot lua decizii corecte in prevenirea acestor actiuni din partea personalului.