Полезные ссылки
18-02-2011

Integrarea cu produsul 1C: Contabilitate

In rezultatul multor studii, a lucrului intensiv si a largirii bazei de cunostinte, Microinvest din nou a dat dovada ca corespunde cerintelor pietii si asteptarii clientilor si partenerilor sai, prin obtinerea statutului «1С: Compatibil!» si pentru Moldova. Aceasta realizare va servi drept o baza mult mai buna pentru dezvoltarea tuturor produselor, clasind produsul nostru in lista cu cei mai buni producatori de Software din Bulgaria, Russia si din tarile CSI. In acelasi timp, vom pastra preturi accesibile pentru toate produsele, oferind posibilitatea clientilor nostri de a conta pe compatibilitatea profesionista a calitatii, tehnologiilor, produselor si serviciilor. Acest lucru a fost posibil prin proiectarea unui server de aplicatii dedicat: Microinvest Utility Center.

Produsul Microinvest Warehouse Pro a primit certificatul de compatibilitate cu produsul de Contabilitate: 1C. Ca program fiind compatibil la nivelul schimbului de date pentru "1С:Пpедпpиятия 8.2" in regim normal de lucru.

Pastrind conceptul produselor Microinvest «All Inclusive», in modulul de descarcare pentru 1C: Contabilitate este utilizata platforma standarta 1C. Asta inseamna ca utilizatorul final nu va mai fi nevoit sa suporte cheltuieli suplimantare pentru integrarea produselor de evidenta manageriala cu cele de contabilitate.

Certificarea oficiala de catre compania 1C deschide perspective noi pentru dezvoltare a produselor Microinvest, iar clientilor nostri le ofera posibilitatea de a primi un sistem complex pentru un control complet si pentru un management al intreprinderii la un pret de 199 Euro!* Din acest moment, orice intreprindere care utilizeaza in contabilitate produsele  platformei 1C, va putea automatiza activitatea sa, fara anumite cheltuieli suplimantare sau fara a avea un specialist in cadrul intreprinderii. Pentru a intelege si a lucra cu succes in sistemul Microinvest Warehouse Pro, este suficient de a cunoaste lucrul cu calculatorul la un nivel mediu. Acest lucru ne permite sa fim maximum de accesibili pentru fiecare conducator, casier, operator sau contabil din cadrul unui restaurant, cafenele sau magazin foarte mic.

Pentru a usura procesul de trecere la controlul automatizat, noi am elaborat o instructiune pentru importarea in Microinvest Warehouse Pro din toata baza de date 1C. Nu doar ca nu veti pierde datele anterioare, ci veti obtine un instrument puternic de largire a posibilitatilor de prelucrare si analiza a informatiei la un pret foarte bun.